Hälsovägledare

Ja nu är vi färdiga Hälsovägledare och det känns otroligt bra och härligt!! :-) Vilket år det har varit med många roliga upplevelser och erfarenheter! Mycket bra har vi lärt oss!
Examineringen gick jättebra, alla hade mycket bra och kreativa funktionella övningar!

Efter fika & dusch åkte vi in till Sala till Måns Ols där vi skulle äta lunch, kanske bada och ha en trevlig dag tillsammans med lärarna. Vi satt vid badstranden och pratade och njöt i solen då det var ett bra tag kvar tills vi skulle äta kl 12.15. Vi satte oss till bords kl 12 och inväntade de som inte kommit. När alla var på plats var det väldigt gott att få börja äta då man var riktigt hungrig. Jag åt skånsk kalops med potatis och det var gott! Kaffe efter maten och sen blev det glass :-) riktigt gott! 

Sen gick vi till badstranden igen och några hade tänkt bada men ville värma upp med lite volleyboll först så vi andra satt i gräset och pratade under tiden.
Många åkte dock hem efter maten men vi var ett litet gäng kvar som hade trevligt i solen  :-)


Gräsänder var det gott om och de var inte speciellt skygga


Gräsandshanar är verkligen vackra!


HonaEfter middagen har jag haft en helkroppsmassage.
Sen lugnt och stilla.

Imorgon har vi en sportig och rolig dag tillsammans klassen & lärarna, blir kul :-) ser dock ut att kunna bli regn så vi kanske får vara inne i gympasalen istället för ute som planerat.
På kvällen är det städning av dagrummen & sen grillar vi och har lite kul tillsammans med Sissi husmor och Monika från köket.

Hoppas alla har det bra!
Kram!


Kommentarer
Postat av: toves träningsblogg

grattis :)

super fina bilder..

2011-06-01 @ 08:01:45
URL: http://tovestraningsblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0