Fotmassage

Idag var det dags för skräckens dag... nämligen fotmassage! Huvva jag som är såååå enormt kittlig! :S
Vi började dock med armarna & händerna och det gick finfint. Sen var det då dags för fötterna... och det gick faktiskt riktigt bra även det! Nog drog jag undan dem några gånger när Josefine masserade men inte så farligt :-)

Efter lunchen skulle vi ha haft träningslära men Jerker var hemma och vab:ade så alla åkte hem... Simon, Monika & jag gick en promenad på ca 4 km och njöt i solskenet för att iaf göra nåt lite aktivt... jag hade ju ändå inte kunnat delta på styrkeövningarna så mig gjorde det inget att det inte blev av... vill bli frisk NUUUU!!


2 glada hälsovägledare på promenad i det härliga vädret :-)

Efter promenaden har jag vilat och tagit det väldigt lugnt, gjort klart träningsprogrammet och skickat in det till Jerker för det ska vara inne senast på torsdag. Sen hade vi internatmöte med husmor i matsalen. Middag kl 17 som vanligt.
Sen fortsatt lugnt och stilla för mig. Pratat i telefon, vilat, gjort lite skolarbete - börjat lite med motionsgympapasset som ska göras...

Nu är det inte mycket annat än att snart natta sig och ligga och läsa ett tag och sen sova!

Imorgon motionsgympa då vi har eget arbete för att jobba med våra pass, sen friskvård - zumba - där jag bara tittar på och sen efter lunch massage hela em. Då ska vi träna på det vi hittills har lärt oss.

Hoppas alla har det bra!
Kram!Härlig helg hemma!

Åkte hem i fredags kväll. Tåg till Arlanda, flyg till Luleå och så bil hem. Martin hämtade mig på Kallax.

På lördag fm blev det äntligen en härlig slädtur! Som jag längtat! Vi var ute några timmar och njöt för fullt då det var härligt skönt väder! :-)  Blev ett antal pauser så hundarna fick pusta ut lite då de inte är vana att springa i den värme som var, låg kring -5, eftersom det legat mellan 15-35 minusgrader hittills hela vintern!

På kvällen kom Sofia, Selenes uppfödare, och hälsade på! Mycket trevligt och roligt! :-)
Hon var på Kiruna Snowdog utställningen på dan och där gick det superbra då Midas blev 2:a bästa hane med cert och Nike blev bästa tik med cert och bim!  Grattis!!!
Det blev mycket hundsnack vid köksbordet med te & mackor :-)

Idag söndag var det -22 på morgonen... snacka om kontraster!
Sofia, jag & hundarna promenerade över till Lasse och hälsade på en sväng.
Det blev mer hundsnack och hundbus  :-)


Nike & Midas


Midas


Nike


Nike


Selene & Midas


Nike, Midas & Selene


Selene & Midas (samt Nikes huvud)


Midas och Selene


Selene


Midas & Mirran hälsar på varandra


Älskade Selenestrumpan!


Selene & Mirran
Selene

När vi promenerat tillbaka hem så åkte Sofia hemåt.
Martin som hållt på mekat med Volvon både igår och idag, han har bytt startmotorn, lyckades med hjälp av Lasse få ut bilen och till slut fick de igång den men det är nåt problem fortfarande så vi får hoppas Martin lyckas fixa det också så att den snart är körbar igen!

Sen var det dags för oss att bege oss mot Luleå. Vi var på Coop restaurangen och käkade, jättegod viltskav hade de! Sen skjutsade Martin mig till Kallax. Resan både med flyg & tåg gick bra och nu sitter jag på mitt rum sen några timmar tillbaka.
Ska strax gå lägga mig!  Är inte frisk än och börjar vara väldigt less... :-(  jobbigt att inte kunna träna och jag vill ju kunna vara med på övningarna i träningsläran!!

Hoppas alla haft en fin helg!
Kram!

Gympa

I förmiddags var det motionsgympa för hela slanten! Vi var 3 grupper och hade 3 låtar var att sätta övningar till och sen fick alla redovisa och göra övningarna. Det gick bra och var kul. Nu är det dags att börja komponera våra pass som vi gör 2 & 2! Vi har några veckor på oss att arbeta med dem innan det är dags för redovisning.

Efter lunchen var det skapande som vanligt på onsdagar. Vi i kören sjöng några av låtarna vi övar in och det går jättebra! Så roligt!! :-)  Om några veckor blir det ett framförande i matsalen på fikat!

Efter skolan lugnt fram till middagsdags. Jag gjorde lite skolarbete som ska vara klart till imorgon då vi har avslutningskursen i HPB då och på fredag!

Sen har jag gymmat, sköööönt! Tränade kondition, foten samt mage. Efter att ha duschat så gav jag ryggmassage åt Vickan. Kul att ha folk att träna sig på  :-)

Nyss käkat lite och nu är det snart gonatt!

Hoppas alla har det bra!
Kram!

Motionsgympa

På morgonen körde vi igång med motionsgympan vi som har det som valbar kurs. Johanna hade teori med oss och imorgon fortsätter vi med lite "praktisk teori". Sen blir det mest eget arbete några veckor då vi ska göra ett medel motionsgympapass med låtar och övningar. Vi ska sen redovisa hela programmet. Jag & Ida bildar en grupp.

Zumba idag men jag satt och tittade på eftersom jag inte orkar vara med på alltför fysiska aktiviteter än då jag inte är helt frisk men halsen känns bättre idag så snart är nog förkylningen helt borta!

Efter lunchen var det efterlängtad massage igen :-)  idag Vastus Lateralis + Rectus Femoris, Tractusbandet, Vastus Medialis samt Tibialis Anterior och Peroneus, dvs framsida ben!
Simon & jag blev partners denna gång och han började massera mig. Aj vad spänd min Vastus Lateralis var!!! Ont gjorde det men jag som är väldigt härdad kved bara lite ;-) haha men faktiskt mer än jag brukar när det gör ont!
Lite spänd i övrigt också men inte så farligt.
Däremot nederdelen av mitt vänstra ben är VÄLDIGT spänd men det kanske inte är så konstigt eftersom den får kompensera för den dåliga högerfoten... var dock inga problem att få massage där, svårare att ge bra massage när det är så spänt.

Sen fikade vi och efter det var det min tur att massera. Gick finfint! Fick ge igen lite då ;-D

Nu är skoldan slut och det är skönt för jag är sååå trött.

Middag kl 17 som vanligt och sen lugnt resten av kvällen.

Imorgon fm fortsätter vi med motionsgympan! Sen skapande hela em.

Vädermässigt är det ganska bra idag förutom att det blåser ganska mycket och kallt men tempen är -4.5 så det är lagom.

Hoppas alla har det bra!
Kram!


M. Gluteus Maximus mfl...

Idag på morgonen fortsatte vi med massage. Nu var turen kommen till M. Gluteus-musklerna samt M. Piriformis dvs rumpans muskler! Samt även Mm Hamstrings, M. Triceps Surae mfl... alltså baksida lår och vadmusklerna ner till foten! Först hade Pia en liten genomgång och sen körde vi igång. Jag masserade Malin J. Fikarast och efter den masserade Malin mig. När vi var klara masserade jag Anna och var klar strax innan det var dags för lunch.
Efter lunchen var det äntligen dags för Träningslära igen! Jerker hade en genomgång och visade övningarna som skulle göras under eftermiddan. Ryggen var det denna gång. Sen körde alla igång. Jag deltog inte i övningarna eftersom jag inte är helt frisk än. Jag kollade på och fotade en massa :-)


Full aktivitet :)


Simon gör rygglyft :)


Engela gör en roddövning :)


Anna-Carin gör latsdrag :)


Amanda gör mer avancerade rygglyft under övervakning av Simon ;)


Malin C gör armhävningar :)


Anna kör rodd :)


Fia med lite mer avancerade armhävningar :)


Malin J & Engela gör armhävningar :)


Amanda :)


Amanda ville att jag skulle vara med på bild fast jag inte deltog :)


Malin J :)


Renée i en slags roddövning  :)


Amanda rockar fett ;)


Josefin gör rygglyft :)

Sen var skoldagen slut!

Nu är det snart dags för middag! Kvällen blir lugn och stilla. Jag är väldigt trött eftersom jag inte är frisk än.

Hoppas alla har det bra!
Kram!


Sjukhelg

Med feber, halsont, huvudvärk & snorighet blev denna helg en riktig vilohelg då jag inte orkat göra annat än ligga och vila, antingen i sängen eller så i soffan i dagrummet och kolla på tv...
Såg längdskidor och skidskytte igår, det gick riktigt bra för många av svenskarna  :-) 

Ringde och gratulerade mamma som fyllde år! Grattis mamma!!

på kvällen såg jag Polisskolan 4 och Fångarna på fortet på tv innan jag la mig och läste för att sen sova...

Idag mår jag aningen bättre, febern är borta men är jättetrött & sliten och halsont, huvudvärk & snorighet är fortfarande kvar... har mest legat och sett skidor, super-G samt skidskytte även idag. Det gick ganska bra för svenskarna i sprinten men i skidskyttet gick det inte lika bra idag.

Nyss tagit mig en varm skön dusch. Har tvättstugan också och tvätten är på tork & tumling som snart är klart.

Imorgon ny skolvecka. Vi fortsätter med massagen och nu är det dags för Gluteus-musklerna samt Piriformis, dvs rumpans muskler!  Jag kan nog inte få massage med tanke på förkylningen men däremot ge massage iaf.

Hoppas alla har haft en skön helg!
Kram!

Kettlebells

19.00... mår inte riktigt bra :(  frossa som tusan, raspigt i halsen och snorig :( :(
vill inte bli sjuk igen!!
Ska göra mig en kopp te och se tv på ett tag...


****************************************************************************************
Fredag idag och sista skoldan för veckan är slut!

Ryggmassage hela fm! Först masserade Marie mig och sen jag henne. Efter fikat masserade jag Anna och sen masserade Engela mig. Jätteskönt och alla är så duktiga!! :-)

Efter lunch hade halva klassen Mindfulness som de valt som valbar kurs. Vi andra halvan som har valt motionsgympa börjar inte med det förrän nästa vecka. Vi hade ett fyspass med Jerker istället. Körde ett pass med Kettlebells och det var mycket bra träning! Kul att lära sig hur man kan träna med dem.
Ida som tittade på fick ta min kamera och fota lite  :-)

Efter det passet hjälpte jag Engela & Fia lite med deras HPB-funderingar.

Duschat och käkat några mackor nyss.

Kvällen blir lugn och stilla med tv-tittande...

Imorgon fm kanske jag kör ett litet lätt pass konditionsträning då jag ju börjat kunna springa lite smått med foten igen... men jag måste ta det försiktigt och bara springa några minuter åt gången...

På kvällen är hela klassen bjuden hem till Malin C i Västerås, det blir kul :-)

Hoppas alla har en härlig fredag!
Kram!

Fullmåne

Äntligen härligt väder! -6 och klart väder med en stooooooooooooooor gul fullmåne imorse  :-) underbart!

Beteende hela fm och efter lunch skapande hela em. Vi i kören har sjungit flera låtar och haft kul :-)

Efter skolan bytte jag & Linnea om och tog en promenad i det härliga vädret! Månen var mäktig och härlig!


Underbar fullmåne!


Jag och månen
Linnea och månen
Jag igenCa en timme var vi ute och njöt av allt det vackra :-)
Sen gick vi och åt middag och efter den åkte vi in till Sala och handlade.
Tack Linnea för en mycket trevlig eftermiddag  :-)

Nu är det lugnt och inatt hoppas jag kunna sova gott eftersom jag inte alls fick sova förra natten som jag trodde att jag skulle :-/'

Imorgon ny skoldag. Eget arbete hela fm och efter lunch ska vi få se en film på Beteendelektionen.

Hoppas alla har det bra!
Kram!

Zumba & ryggmassage

Idag hade vi beteende på morgonen. Efter fikat var det äntligen dags för friskvård och Zumba igen  :-) det är verkligen superkul och en mycket bra konditionsträning!

Efter lunchen dags för fortsatt ryggmassage :-)  idag masserade Engela mig och jag henne och efter fikat bytte vi partner och då masserade Renée mig och jag henne. Jätteskönt! Alla är så duktiga!  :-)
Jag hoppas att dessa 2 eftemiddagsmassagen ska göra att jag sover bättre, har sovit väldigt dåligt hela tiden sen jag kom tillbaka hit efter lovet :-/ börjar vara jobbigt att inte få tillräckligt med sömn.

Nu lugnt och kl 17 middag.

Imorgon har vi beteende hela fm och skapande hela em. Då ska det sjungas :-)

Hoppas alla har det bra!
Kram!

Ryggmassage

Idag var det äntligen dags att börja massera! Vi fick ställa iordning bänkarna och sen visade Pia de olika sätten att massera och vad som ingår i en ryggmassage. Sen var det fikarast. Efter rasten satte vi igång att massera varandra. Annika och jag var partners idag. Jag började massera och det var jättekul :-)  fick väldigt mycket positiv feedback :-)  när jag var klar bytte vi plats så Annika masserade mig. Jätteskönt! Hon fick mycket positiv feedback av mig  :-) 

Efter lunchen är vi ett gäng som har gjort HPB:n. Jag gjorde på Renée och det gick super! Helt enligt mina beräkningar :-)

Nu har jag nyss kommit in efter att ha varit och ätit middag och sen var jag med Linnéa in på skolan en sväng.
Passade på att hämta posten som kommit.

Nu lugnt resten av kvällen. Tänkte se Idrottsgalan på tv kl 20!

Imorgon har vi beteende, friskvård - Zumba! och sen massage hela em! :-) då byter vi partner, vi ska ha ny partner varje tillfälle för att alla ska massera alla och lära sig hur olika det är att massera olika personer.

Hoppas alla har det bra!
Kram!

Helg

Så var första skolveckan efter jullovet avklarad. Veckan avslutades med teori inför massagen. Fast för halva klassen blev det även Mindfulness som de valt som valbar kurs medan vi andra halvan som valt motionsgympa inte börjar med det förrän v4.
När vi ätit lunch följde Engela & Fia med mig hit till mitt rum och hälsade på medan de väntade på Amanda & Malin J som har Mindfulness. Trevligt med besök!  :-)

Gårkvällen var lugn & stilla. Jag såg mest på tv, kikade på Postkodmiljonären, På spåret, lite på Let´s Dance och till sist fotboll i spanska ligan mellan mitt favvolag FC Barcelona och Levante, ett möte som Barca vann :-)

Idag lördag. Steg upp runt 9.30 och åt frukost. Sen har jag gymmat, duschat, ätit, sett störtlopp, fristilssprint samt zappat lite till damernas sprint i skidskytte som gick parallellt med sprinten i längd... Åt middag medan jag kollade.

Har även haft tvättstugan och tvättat lite mer än det jag hann i torsdags.
Suttit vid datorn, pratat med Martin ett tag...

Tänkte kolla på nån film på tv ikväll...

Vädret idag -9 och mulet på fm, -6 och mulet på em. Hemma har de -33! *fryyyyyyyyyyyyyyser*

Hoppas alla har en fin helg!!
Kram!

Ädelmahogny

Idag var vi lediga då våra 3 lärare var bortresta. Vi är några som har gjort HPB på varandra och det har gått bra.
Lite ringrostig kände man sig i början eftersom man inte gjort det mer än en gång tidigare om man bortser från själva cykeltesterna som vi gjort många gånger.

Efter lunchen åkte jag med Matilda, Linnea & Annelie till Sala då jag behövde handla.
Sen har det varit lugnt. Suttit och gjort lite skolarbete.

Haft tvättstuga 16-18. Ätit kl 17 som vanligt.
Färgat håret, en färg som heter ädelmahognyBlev jättenöjd! Håret är inte riktigt helt torrt än så det syns nog ännu bättre sen.

Käkar en macka och dricker oboy, namnam!
Det är -14 nu såg jag när jag var till dagrummet och gjorde mackan.
Imorse var det -4,5, mitt på dan -8 och på em -10 så det blir bara kallare.
Har varit en strålande dag med soligt och härligt! Önskar så att jag hade haft Selene och släde här så jag hade kunnat fara ut på släden och njuta  :-)

Hoppas alla har det bra!
Kram!

Segt idag

Idag har man varit väldigt seg hela dan, framför allt fm...
Sovit jättedåligt under natten.

-3 och snöat idag.

Beteende med bl.a. debatt på fm. Efter lunchen skapande och vi som har kör har sjungit några nya låtar... em fika som vanligt på onsdagarna och efter fikat sjöng vi en låt som vi övat in tidigare... sist valde vi några nya låtar som vi fick leta fram texterna till för att sjunga nästa vecka.

Har nyss ätit middag. Ska nu vila ett tag och sen blir det nog gymmet!

Hoppas alla har det bra!
Kram!

Zumba

-1 och blåsigt idag.

Beteende på morgonen där vi delades i 5 grupper och fick en uppgift att göra som ska redovisas imorgon genom en debatt :-)

Friskvård efter fikarasten och då var det äntligen dags att prova på Zumba som jag länge tyckt verkar så kul.
Riktigt roligt var det!! Man blev verkligen svettig. Väldigt skönt med en dusch efteråt!

Efter lunchen var det Anatomi. Vi pratade först om massagen som vi börjar när anatomin är klar.
Sen pratade vi om Trysil och hur dagarna där ser ut så att vi vet lite mer. Blir kul när vi åker dit!  :-)
Vi blev helt klara med anatomin så vi börjar med massage grundkursen på fredag fm.

Middag om 40 minuter. Blir gott.

Annars händer inte mycket nu utan det är väldigt lugnt.

Hoppas alla har det bra!
Kram!Jag klarade...

... TLU teoriprovet!!! Så skönt!!  :-)

Idag har vi haft Anatomi hela fm, suttit och fyllt i de olika musklernas funktioner.
Efter lunch hade vi eget arbete och då satt större delen av klassen i klassrummet och svarade på hemuppgifterna till HPB:n. På torsdag fm är vi ett gäng som ska göra HPB på varandra så vi har gjort det vi ska innan avslutningen av HPB-utbildningen som är 27-28 denna månad.

Det var jättekul att träffa kära klassen igen  :-) och såklart alla andra vänner här på skolan  :-)

Vädret är ganska bra med nån plusgrad, blåser lite kallt bara samt att det har varit klart och sol hela dan.

Önskar att min mage blir bra snart så jag kan träna ordentligt!
Imorgon är det friskvård ny period och jag har valt Zumba som Anna-Carin i klassen håller i, få se hur det går!

Middag om en timme.

Hoppas alla har det bra!
Kram!


Vacker förmiddag

Idag på förmiddan var vi ute på isen och åkte en liten skidsväng, det var underbart vackert då solen sken.
Jag åkte med mina skateskidor för att känna på dem nu när de är färdigbehandlade, åkte med Selene. Martin provade mina gamla skidor för att se om han kan skejta med dem, han åkte med Nala och det gick bra det med  :-)
Selene sprang på superbra hela tiden och funderade inte alls var de andra var när vi var långt före, härligt!!
Hon har verkligen blivit en stjärna min underbara tjej!!  :-)
Tusen tack Lasse för att du tränar henne medan jag är borta!!!Bilderna fotade av Lasse.

Jag passade på att ta några foton av den fina vyn.Underbart vackert!

Det enda trista med skidåkningen var min mage som ju inte är bra än, så himla jobbigt :-/ var nästan på väg att kräkas trots att jag inte plågade mig  :-(   hoppas verkligen att magen blir bra snart!

Efter skidturen bytte vi om och sen har vi fikat och sett längdskidor, näst sista etappen av Tour De Ski där det tyvärr inte alls gick bra för svenskarna som hade dåliga skidor  :-/  trist!

Sen hem och laga mat och vi åt medan vi tittade på Skidskytte damernas sprint där det gick sådär för svenskorna som inte verkade ha jättebra skidor där heller tyvärr.

Jag har packat inför morgondagens återresa till skolan.
Flyger 15.30 från Lule.

Nu ska älsklingen och jag se en film och mysa innan det är läggdags.

Hoppas alla har det bra!
Kram!Bio m.m.

Idag har det varit varmt ute med endast -9! Härligt! Det har fallit lite snö också.

På fm var jag ut och åkte en kort slädsväng med Lasse & hundarna. Jättehärligt!
Hade ju dock sett fram emot att köra med Selene & Mirran men har inte mått så bra så därför orkade jag inte köra.

På em åkte Martin & jag till Boden då jag hade tid hos frissan kl 16. Så nu är håret aningen kortare och jag har lugg  :-)sen var vi på Ming (Kinarestaurang) och åt, lika gott som alltid! Efter det strosade vi runt lite och var in på Kioskbaren och köpte lite gotta för sen var det biodags! The Tourist var vi och såg och den var hyfsat bra.

Kom hem för en stund sen och nu är det snart läggdags.

Imorgon blir det en sväng med skateskidorna ute på isen, eventuellt med hund.
Sen ska vi se näst sista etapperna av Tour De Ski.

Hoppas alla har det bra!
Kram!

Älgar i farten

Igår steg jag inte upp förrän ca 9.30 då jag var trött och seg.

Jag var till Selene och hade ute henne en stund och busade med henne  :-)

Hade ute Tarro på gården en stund och sen fick han följa med in.
När jag satt vid datorn började Tarro småskälla och jag tittade ut genom fönstret och fick se älgko med kalv

http://www.youtube.com/watch?v=vT8g-K5v04k

när de försvunnit och jag slagit av kameran råkade jag kasta ett öga ut genom fönstret igen och fick då se denna

http://www.youtube.com/watch?v=wg2rJGrLkso

Såg skidor på tv, fristilssprinten i Tour De Ski. Sen skidskytte herrarnas stafett.
Sen såg jag lite annat på tv. Åt lite mat, satt vid datorn...

Var till Britta & Lasse och fikade och såg på tv under kvällen.

Torsdag idag. Martin kom hem under natten och är nu ledig resten av tiden jag är hemma  :-)

Varmt idag jämfört med tidigare, -13, men blåser lite kallt.

Vi har inte gjort så mycket idag. Sett på skidor, varit ute på gården med Tarro, jag har gjort köttbullar som vi åt tillsammans med kokt potatis och brunsås, jättegott! Gjort chokladbollar som vi ska äta ikväll.
Ser nu på hockey samtidigt som vi surfar...
Kl 20 visar de Göta Kanal 3 så den ska vi se. Har sett 1:an och 2:an tidigare.

Hoppas alla har det bra!
Kram!Rantardag igår

Igår var vi i Luleå hela dagen. Först var vi på några affärer och shoppade oss lite skidkläder m.m.
Sen var vi till familjen Carnudd och hälsade på, surrade, fikade och lekte med barnen. Mycket trevligt!


Charlie som blir 2 år i år och Milo som blir 1 år.


Söta Milo


Milo


Charlie närmast och Milo i bakgrunden

Efter det var vi och hälsade på Thérése, Kristoffer & Oskar där vi var bjudna på mat  :-)
fick även träffa K:s syster Lovisa. Trevligt var det!

Var in på biltema en sväng på vägen hem.

La oss tidigt då Martin skulle upp och jobba tidigt imorse.

Jag har tränat ett lätt gympapass på morgon och nu äter jag lite gröt.

Ska åka till stan med Britta sen då Martin & jag ska hälsa på kompisar på em när han slutat.

Hoppas alla har det bra!
Kram!


Jul & Nyår

2 januari 2011 idag. Vi har haft en trevlig jul och ett trevligt nyår tillsammans med nära & kära och goda vänner.

Julafton tillbringades i Kattilasaari hos mamma & Bertil tillsammans med mina systrar och deras familjer.


Här är vi invid Kalixälven i Kamlunge utanför Kalix.


Renar
Hampus


Wilma


Julia


Bella


Julmat


Äter julmiddag


Martin & jag


Jonas, Maria, Hampus & Wilma


En julklapp som Hampus fick  :-)


Mina julklappar


Hampus i sin saccosäck


Julia & Wilma med sina saccosäckar som de fick i julklapp

När barnen gått och lagt sig så spelade vi spelet Besserwisser som var väldigt kul.
Olov & Fia kom över och hälsade på så vi fick träffa dem också.


Juldagen tillbringade vi hos pappa & Ulla i Kalix.


Wilma & Hampus


Julia & Wilma


Äter julmiddag

Sen kom våran farbror med fru och våra 3 kusiner över och hälsade på, mycket trevligt! :-)
Tyvärr blev jag sjuk under em och låg mest och vilade.

Feberfrossa, huvudvärk, halsont m.m.

På måndagen var vi in till Boden och Martin tränade ett pass. Sen var vi och kollade på skateskidor åt mig då jag fått pengar till det i julklapp av mamma & Bertil, tusen tack!! Hittade skidor & pjäxor som jag köpte.
På kvällen blev det 2 mil träning för hundarna.
Martin & jag såg en film sen och sent på kvällen fick jag magbesvär utöver förkylningen... så jag låg mest tisdag & onsdag... kändes aningen bättre sen.
Torsdag hade vi Britta & Lasse här på lunch, gjorde älgstek i lergryta med jasminris och pepparsås till, såååå gott!!
Vi åkte in till Boden på em för att gå på Intersport och köpa vristskydd till min fot. Vi hittade även en dress med täckjacka & byxor åt Martin  :-)
Middag hos Jan & Hjördis, gott gott!

30/12 fyllde älskade gossen 6 år! Grattis Tarro!


Världens bästa kille!


Nyårsafton var vi tillsammans med Britta & Lasse i deras kåta. Väldigt trevligt & mysigt!
Innan skidorna började på tv hade vi ute hundarna en sväng så de fick busa av sig.


Yihaaaa här kommer vi!


Selene, Akka & Mirran på språng


Fina flocken!


Snörace


mera race


Wiiiiihaaaaaaa!


Världens bästa Selene!


Gänget samlat

Sen såg vi prologen i säsongens Tour De Ski där Charlotte Kalla kom 2:a och Marcus Hellner vann! Härligt!
Efter det gjordes äppelpaj, bars ner mat till kåtan och så mös vi ute en stund och även hundarna fick mysa vid elden en stund.


Klart för matlagning! Vi gjorde fondue och det blev såååå gott!!!
Mysigt!

Vi var förbi en sväng uppe hos Marika & Magnus med folk och sa hej.

Vi skålade in det nya året och en stund efter det åkte vi hem för att sova då man var väldigt trött och min mage inte så glad.

Hoppas alla hade ett fint nyår och får en God fortsättning!!


RSS 2.0