Blodsbröder

Idag på fm har vi lyssnat på en föreläsning av Tommy Deogan, lillebror till Tony Deogan som var den första som dödades i huliganvåldet i Sverige. Tommy var väldigt bra på att berätta! Han berättade om deras uppväxt, droger, våld och annat... Mycket starkt att kunna berätta så öppet om sitt liv och sin älskade brors mycket tragiska död och hur han själv lyckades avstå från hämnd på de 4 skyldiga personerna och istället gå vidare i livet och tänka på sina barn och deras framtid. De skyldiga har aldrig blivit dömda då ingen vittnar osv...
Det man hoppas är att alla tar till sig hur fruktansvärt onödigt och hemskt det är med allt våld i samhället. Det löser absolut ingenting!!
Tommy hade med sig pocketversionen av sin bok Blodsbröder som utkom 2009 och vi var ett gäng som köpte den.





Lunch efter det.
Har sen suttit i datasalen hela em tillsammans med Camilla, Renée & Amanda och vi har justerat våra fördjupningsarbeten. De andra har även filat på sina pp-presentationer till framförandena nästa vecka.

Legat och vilat en stund när jag kom till rummet. Suttit vid datorn, duschat och för en stund sen startade jag tvättmaskinerna då jag har tvättstugan ikväll.

Middag på ett tag.

Vädret är grått, trist och det har regnat nästan hela dan.

Hoppas alla har det bra!
Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0