Nu är vi igång!

Idag var det då dags för skolstart. Började med frukost tillsammans med övriga studenter på morgonen. Vi är ett gäng på 12-13 st som håller ihop mycket  :-)  efter frukosten gick gänget en rundvandring på skolan och sen gick vi bort till motionsslingorna så de som inte sett ruinerna efter barnhemmet fick se dem.

Var inne på rummet ett tag och satt vid datorn m.m.

Kl 12 var det lunch. Fisk & potatis med sås och olika sallader till det. Jättegott!
Efter maten satt vårat gäng ute i gräset och surrade tills det var dags att gå in för upprop kl 13.15.
Rektorn pratade ett tag om skolan och sen presenterade han all personal. Efter det var det dags för samling klassvis med våra lärare.
Vi på Hälsopedagoglinjen var 18 st. Skulle vara 19 men en kille har inte kommit så få se om vi blir 18 då.
15 tjejer/kvinnor och 3 killar är vi. De flesta är yngre men några är äldre än mig. Alla verkar trevliga så det känns bra   :-)
Pia som är ansvarig för HP berättade lite om vad som ska ske under utbildningen. Sen skulle vi börja lära oss alla namn så vi ställde upp oss i bokstavsordning efter förnamnet och alla fick säga sitt namn, sen ställde vi upp oss efter efternamnet och till sist i åldersordning med yngst först.
Men vi insåg att det blir svårt trots allt så vi fick göra namnlappar och ha där vi sitter så går det lättare att lära sig namnen. Efter det fick vi sitta 2 & 2 och prata lite och sen presentera varandra för de övriga.
Sen pratade Pia lite mer om utbildningen och lite annat kring skolan.

Kl 15.00 var det fikadags. Kaffe/te med dopp. Efter fikat var det slut för idag.
Var på rummet en sväng och gick sen ut här utanför där det finns bänkar & stolar & bord att sitta vid och satt ute i solen och pratade med några tjejer. Sen var vi 4 st som åkte in till Sala för att handla.
När vi kom tillbaka var det middag kl 17. Satt med vårat vanliga gäng. Biff Stroganoff med ris, jättegott!!

Kl 17.30 var det dags för det första internatmötet för året. Sissi som är husmor pratade och informerade om vad för regler som gäller och annat som vi måste veta. Sen kom 2 brandmän och berättade om larmsystemet och vad som gäller kring det. Om någon löser ut brandlarmet i onödan får den personen själv betala 4500 kr!
Rektor Birger pratade också lite och sen var mötet slut.

Hann vara på rummet ett tag och sen var det brännboll  :-)
Vi var ett gäng och det var riktigt kul. Lag 1 & 2. Jag var i lag 1 och vi vann!!  :-D







Tog en dusch efter brännbollen då man blev lite svettig. Sen kastade jag & Görel in lite kläder i tvättmaskinen som nu snurrar på.

Nu är det teparty med några av mina internatkompisar!  :-)

Ha det gott!
Kram!

Kommentarer
Postat av: Veronica

Åh vad roligt att få följa dig i skolan med! Verkar som att allt är bra med dig och att det hela börjat superbra! kramar

2010-08-23 @ 21:57:16
URL: http://tanaraqhuskies.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0