Många skratt

Idag började dagen som vanligt med frukost kl 7.30-8.30.
Det ösregnade ute stor del av morgonen och sen har det växlat mellan regn & sol.
Pia fortsatte med information om utbildningen och tog upp sånt som alla undrade över angående kommande utflykter, lov, praktik osv... sen gick vi till gympasalen och körde lite lekar & skoj  :-)
Vi var 2 lag och först skulle alla ha ögonbindel och så skulle vi forma en kvadrat av ett långt rep. Jag var lagledare för vårat lag. Kul var det och vi lyckades bäst då vi fick en näst intill perfekt kvadrat. Det andra laget fick aningen snedare form på sin. Efter det skulle vi, fortfarande i 2 lag, stå i ring, blunda och sträcka ut händerna och ta tag i 2 händer. Sen skulle vi trassla ut oss utan att släppa tagen om händerna och vara tillbaka i ringform. Kan säga att vi fick oss måååånga goda skratt!  :-D
Det var svårt, vi hade fått en väldigt svår knut så det gick inte att få upp den. Vi fick göra om och försöka igen, då lyckades vi med konststycket att få 2 ringar helt fria från varandra  :-D
Till sist så fick vi vara ett enda stort lag och stå i ring och göra samma sak... blev svårt där med då det blev en knut som var svår att lösa... ett försök till men det blev ganska svårt det med.
Vi gick tillbaka till klassrummet och där fick vi återigen knåp att lösa, vi som satt tillsammans vid varje bord fick ett papper med korenska & engelska meningar och vi skulle översätta/para ihop en koreansk fras med en engelsk. Ett exempel var "Tai Ni Poni", och det fanns ett engelskt alternativ som var "small horse" så givetvis valde man ju det alternativet. Alla korenska fraser passade ihop med en engelsk om man läser det som det låter... men självklart var ju inte det de rätta svaren, så vi som tyckte vi var så duktiga blev ju lite besvikna ;-D
Kul var det iaf med uppgiften!
 Sen fick vi ett papper till med omkastade bokstäver som skulle bilda yrken och det var ganska lätt, några som var lite svårare att komma på men vi löste alla  :-)

Lunch 11.50-13.00. Köttfärslimpa med kokt potatis och sås samt olika sallader. Jättegott!!!

Kl 13.00-14.00 lyssnade vi på en som föreläste om vad Folkhögskola är osv...

Rast 14.00-14.15

Sen fick vi dela in oss i grupper och sitta och diskutera och svara på några frågor som handlade om folkhögskola.
Kl 15.00 slutade vi för dagen.

Gick "hem" till Västergård och rummet, bytte om till träningskläder och sen gick jag & Görel till gymet och tränade. Kul att ha någon med sig när man tränar och Görel vill börja komma igång med träning  :-)
Jag värmde upp med att springa 6 min på löpband, körde sen ett kortare styrkepass och avslutade med 20 längder i simbassängen. Skönt!! Duschade och bytte om.

Middag kl 17.

Nu sitter jag ju då här och skriver detta inlägg.

Hoppas alla har det bra!
Kram!


Kommentarer
Postat av: Therese

Låter som att du har riktigt roligt där nere, det är bra det! Ta hand om dig, kramkram

2010-08-24 @ 21:39:55
Postat av: Lia

Får ni mat också? Gu vad lyxigt och skönt att slippa laga själv. Det verkar vara kul med folkhögskola :)

2010-08-25 @ 11:23:36
URL: http://polarexpressen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0