Boxersize

Vattengympan startade idag på morgonen, fast bara teoretiskt idag.
Johanna hade delat in oss 2 och 2 och vi ska tillsammans sätta ihop ett litet program med övningar, ta fram musik till detta och så ska vi öva oss på att genomföra det och sen v 48 ska alla redovisa för hela klassen i badet.
Simon & jag fick bilda en grupp eftersom vi bor här på internatet bägge två. De andra delades in med dem de bor i närheten av.

Friskvård efter fikarasten. Boxersize, nästan hela våran klass har det! Plus 4 av massörerna + 2 killar samt en tjej till från andra klasser. Vi fick värma upp 3 och 3 och sen fick vi vara 2 och 2 när vi gjorde alla övningar, jag och Renée var ett par. Vi fick även göra några övningar där alla skulle köra med alla. Jättekul var det!!! Ser fram emot nästa pass.
Man var väldigt svettig efteråt så det var skönt att gå "hem" och duscha! Sen var det lunch.

Anatomi hela em. Vi går igenom leder och sånt nu. Vi hade en fikapaus vilket var behövligt då många höll på somna, blir en mastig em. När vi fikat hämtade alla varsin fysioboll så vi satt på dem resten av tiden. Ganska skönt var det och ingen risk att nån skulle somna :-D
Vi håller på att kika i några kataloger för vi ska beställa en mysdress allihopa med tryck på, kul.

Nu är det inte så länge kvar till middan. Lungt ikväll.

Imorgon har vi data hela fm så då blir det att fortsätta skriva på fördjupningsarbetena. Sen är det Skapande hela em och vi som har foto ska då fota porträtt.

Hoppas alla har det bra!
Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0